ESEMÉNYEK
Az Arany Kaviárban évente több alkalommal és szívesen adunk otthont nem mindennapi Champagne vacsoraesteknek.
Ezeknek az estéknek a különlegessége, hogy olyan kiemelkedő, világszinten ismert és elismert Champagne házak képviselői érkeznek hozzánk, akikkel közös munkánk eredményeként még egyedülállóbb gasztronómiai élményt nyújthatunk vendégeinknek. Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években olyan Champagne házakkal volt alkalmunk vacsorát adni éttermünkben, mint a Louis Roederer, Damien Hugot vagy a Gosset, de a mi nevünkhöz fűződik a Privé - vacsorasorozat is, amit az év Champagne vacsorájának is neveznek.

Champagne Joseph Perrier
x
Arany Kaviár
November 13-án éttermünkben az idén 200 éves Joseph Perrier Champagne házzal tartunk közös vacsorát, ahová nem más, mint Paul- Edgar Bredar a Joseph Perrier ház európai export managere érkezik, hogy személyesen mutassa be a ház vacsorán szereplő tételeit. Paul-Edgar munkáját a szervízben Kincses Dávid, éttermünk Head Sommelier-je segíti, az ételeket pedig a tőlünk jól megszokott módon és minőségben, Molnár Bence és konyhai csapata készítik el.
1825 óta a Joseph Perrier Champagne-ház a francia borászati hagyomány és a kifinomult ízlés megtestesítője. A Châlons-en-Champagne mélyén húzódó történelmi pincékben születnek azok a nemes pezsgők, melyek a harmónia, a fény és a selymes finomság tökéletes egyensúlyát hordozzák. Minden palack Joseph Perrier az örök elegancia ígéretét rejti – egy csepp fényűzés, melyet a tradíció és a szenvedély tesz felejthetetlenné.
MIVEL KÉSZÜLÜNK?

Welcome: Joseph Perrier - Cuvée Royal Brut Jeroboam
Joseph Perrier - Cuvée Royal Blanc de blancs Brut Magnum
Friss osztriga
Kovászolt spárga saláta
Blini, lazac ikra
Joseph Perrier - Cuvée Royal Rosé Brut Magnum
Csirkemáj, gránátalma, briós
Joseph Perrier - Ciergelot 2020 Brut Nature Magnum
Garnélarák, tengeri spárga
Joseph Perrier - Josephine 2014 Extra Brut
Pisztráng, zeller, citrusos beurre blanc
Joseph Perrier - 200 ans 2015 Magnum
Kacsamell, sárgacékla, paradicsom
Joseph Perrier - Cuvée Royal Demi-sec
„Citromtarte”
Petits fours
Ez a tétel a Joseph Perrier ház stílusának és a Chardonnay csodálatos találkozásának és ötvözetének tökéletes megtestesülése.
A Pinot Noir kb. 12%-a a család saját parcelláiról, Cumières-ből származik, ezért ez a tétel különleges helyet foglal el a ház történetében.
Egy ritka, dűlőszelektált Champagne, amely a természetes tisztaság és az elegáns komplexitás tökéletes harmóniáját testesíti meg, hozzáadott cukor nélkül, a terroir minden karakterét kibontva.
A ház ikonikus prestige cuvée-je: kifinomult és nemes Champagne, amely a 2014-es évjárat eleganciáját kristálytiszta szerkezetben és selymes textúrában tárja fel, aranyba öltöztetve a klasszikus francia luxus esszenciáját.
A ház kétszáz éves örökségének ünnepe: egy rendkívüli évjáratból született, limitált kiadású Champagne, mely mesterien ötvözi a mélységet, a frissességet és az időtlen eleganciát – a tradíció és innováció tökéletes harmóniájában.
A ház klasszikus eleganciájának lágyabb, gazdagabb arca: kifinomult édessége és krémes textúrája tökéletes harmóniát alkot a friss gyümölcsösséggel, megidézve a tradicionális francia pezsgőfogyasztás örömét és kifinomultságát.
A menü ára: 89 000 Ft+Szervízdíj
(mely tartalmazza az Áfa-t, a 6 dl Champagne-t, az ételsort, illetve a szűrt víz, kávé és tea fogyasztást is).
Asztalfoglalás: reservation@aranykaviar.hu
A vacsora időpontja: november 13. (csütörtök), 19:00 (érkezés 18:30-tól)
Helyszíne: Arany Kaviár Étterem (Budapest, Ostrom u. 19.,1015)Dress code: smart casual
Szeretnénk jelezni, hogy a vacsora miliőjét és hangulatát fotókon örökítjük meg (melyben az ital, - és ételsorra fókuszálunk), az elkészült képeket pedig saját kommunikációs felületeinken közzétehetjük.
Az esemény változtatási jogát fenntartjuk.
Az esetleges ételallergiákat, érzékenységeket a foglalás során legyenek kedvesek jelezni számunkra!
Szeretettel várjuk vendégeinket, Attila, Szása, Bence és az Arany Kaviár Étterem csapata!

Arany Kaviár
New Year's Eve
Szilveszter az Arany Kaviárban
Ünnepelje az év utolsó estéjét az Arany Kaviár Étterem kifinomult hangulatában.
Ezen az estén teljes étlapunk – az à la carte fogásoktól a degusztációs menükig – elérhető, így vendégeink szabadon állíthatják össze saját szilveszteri vacsorájukat.
A vacsora 95 000 Ft / fő értékben lefogyasztható, az ár Áfát tartalmazza, de a 15% szervizdíjat nem.
Tokaj három arca – sommelier-ajánlás
Szilveszter éjszakáján különleges borválogatással tisztelgünk Magyarország leghíresebb, világhírű Tokaji borvidéke előtt. E ritka alkalommal vendégeink három ikonikus tokaji stílust kóstolhatnak meg különleges, nagyformátumú palackokból, Kincses Dávid - éttermünk sommelier-jének ajánlásával:
• Sauska Blanc de Blancs Magnum – elegáns tokaji pezsgő
• Szepsy Urbán 73 Furmint Jeroboam (3 L) – karakteres száraz furmint
• Royal Tokaji 6 puttonyos Aszú Magnum – édes, aranyló zárás
Egy este, három stílus, egy legendás borvidék – Tokaj esszenciája az Arany Kaviárban.
A szilveszteri vacsorára való foglalás 50% előleg megfizetésével válik érvényessé. Szeretnénk jelezni, hogy lemondás esetén a vacsora előlegét nem áll módunkban visszatéríteni és a befizetett összeg más időpontban nem használható fel.
Köszönjük megértésüket és bizalmukat,
várjuk Önöket szeretettel egy felejthetetlen szilveszteri estére az Arany Kaviár Étteremben.
Foglalás: reservation@aranykaviar.hu




