top of page

AK LAB

Az Arany Kaviár laboratóriuma egy olyan közösségi tér, ahol a modern gasztronómia, a fenntarthatóságra való törekvés és a tradicionális konyhaművészet találkozik. 2025-ben egy egyedülálló vacsorasorozatra készülünk, amelynek minden egyes állomásán 12 főt tudunk vendégül látni. Interaktív, modern, és újszerű szemléletünket a vacsorák tematikájában jártas, méltán ismert és elismert vendégszakemberek meghívásával tesszük még különlegesebbé.

Az AK Lab-ban a vacsoraest sorozat mellett rendszeresen adunk otthont workshopoknak és főzőkurzusoknak is, illetve a Lab üzleti és privát rendezvényekre is bérelhető egészen 12 főig.

SORON
KÖVETKEZŐ
ESEMÉNYÜNK

 “CHAMPAGNE & SEAFOOD”

TIAGO SABARIGO X MOLNÁR BENCE

Az AK Lab vacsoraestjei között volt már “New” és “Gold Generation” vacsora, sőt Osztriga est is, most viszont, a július 3-i forró nyári estére egy igazi különlegességgel készülünk, hiszen nem más érkezi hozzánk, mint Tiago Sabarigo a Michelin csillagos Essência étterem Executive Chef-je, aki egykori tanítványával, séfünkkel Molnár Bencével készít hét fogásos menüsort vendégeink számára.
 
Aki követi Tiago és Bence munkásságát, az biztosan sejti, hogy nem csak az ételek, de a hangulat is magávalragadó lesz nálunk ezen az estén, hiszen sok különleges, vicces és olykor megható történet született az idő alatt, amikor Bence az Essência étteremben, Tiago Sous Chef-jeként a “szárnyai alatt” nevelkedett.
 
A sea food és champagne témájú gasztro-szimfónia mellett, érdemes lesz tehát az egykori mentor és tanítványa páros által felelevenített történetekre is figyelni. 
 
Várunk Benneteket szeretettel!

A MENÜ

Snack

Zöldborsó, grépfrút

Borotvakagyló

Pierre Gimmonet "Cuis" Blanc de Blancs Magnum Brut

Kardhal, málna, kápia paprika

Taittinger Prestige Rosé Magnum Brut

​​

Lángos, aranydurbincs, citrom

Louis Roederer 243 Collection Magnum Brut

Feketekagyló, füstölt tengeri algás vaj

Palmer Blancs de Blancs Magnum Brut

Langusztin, paradicsom, tengeri spárga

Ayala A/18 Blanc de Blancs Magnum Extra Brut 

Polip, póréhagyma, chorizo

Drappier Grande Sendrée Vintage 2008 Magnum Brut

Tőkehal, karalábé, fenyőmag

Veuve Clicquot Ponsardin "250th Anniversary" Vintage 2002 Magnum Brut 

Fehércsokoládé, mák, mangó

A vacsora esten 12 főt tudunk vendégül látni (egy közös asztalnál)

A 7 fogásos menü és a Champagne sor ára: 99 000 Ft/Fő (az Áfa-t és a szervízdíjat is tartalmazza).

A vacsorán való részvétel a vacsora árának befizetése után válik érvényessé.

Dátum: 2025. július 3.

Időpont: 19:00 óra (érkezés: 18:30 órától)

Helyszíne: AK Lab (Budapest, Ostrom u. 17.,1015 – az Arany Kaviár mellett)

Szeretnénk jelezni, hogy a vacsora miliőjét és hangulatát fotókon örökítjük meg (melyben az ital, - és ételsorra fókuszálunk), az elkészült képeket pedig saját kommunikációs felületeinken közzétehetjük.

 Az esemény változtatási jogát fenntartjuk.

Az esetleges ételallergiákat, érzékenységeket a foglalás során legyenek kedvesek jelezni számunkra!

KORÁBBI ESEMÉNYEINK

bottom of page