top of page

AK LAB

Az Arany Kaviár laboratóriuma egy olyan közösségi tér, ahol a modern gasztronómia, a fenntarthatóságra való törekvés és a tradicionális konyhaművészet találkozik. 2025-ben egy egyedülálló vacsorasorozatra készülünk, amelynek minden egyes állomásán 12 főt tudunk vendégül látni. Interaktív, modern, és újszerű szemléletünket a vacsorák tematikájában jártas, méltán ismert és elismert vendégszakemberek meghívásával tesszük még különlegesebbé.

Az AK Lab-ban a vacsoraest sorozat mellett rendszeresen adunk otthont workshopoknak és főzőkurzusoknak is, illetve a Lab üzleti és privát rendezvényekre is bérelhető egészen 12 főig.

SORON
KÖVETKEZŐ
ESEMÉNYÜNK

 “A MODERN MAGYAR KONYHA”

BÍRÓ LAJOS X NYÍRI SZÁSA

A nagysikerű New Generation vacsoraest után Bíró Lajos,

a Bock Bisztró és a Buja Disznók séfje, a Sok vagyok, és A disznótOrtól a Bocuse d’Or-ig!, majd a Magyar konyha pimaszul könyvek szerzője, és Nyíri Szása a 35 éves Arany Kaviár, Dining Guide életműdíjas tulajdonos-séfje lép a színre az AK Lab-ban és május 29-én kiderül, hogy a méltán ismert és elismert “GOLD GENERATION” - avagy az “Arany Generáció” hogyan látja a “Modern magyar gasztronómiát” és milyen káprázatos fogásokkal varázsolja el vacsoravendégeinket.

Tartsatok velünk, és mi garantáljuk, hogy nagy sztorikból és remek ételekből nem lesz hiány! 

A MENÜ

Csirkebőr csipsz, libamáj

Vöröstonhal

Tőkehalas házitészta, lazacikra

Languszta, tarhonya caviar

Consommé, füstölt marhanyelv

Libamájjal töltött csirke, barnavajas

burgonyapüré, kompót

Báránnyal töltött karalábé

Pavlova

Zserbó

A vacsora esten 12 főt tudunk vendégül látni (egy közös asztalnál)

A 7 fogásos menü ára: 45 000 FT + 15 % szervízdíj / Fő

A menühöz illeszkedő italpárosítás ára: 35 000 Ft + 15% szervízdíj / Fő

A vacsorán való részvétel a vacsora árának befizetése után válik érvényessé.

Dátum: 2025. május 29.

Időpont: 19:00 óra (érkezés: 18:30 órától)

Helyszíne: AK Lab (Budapest, Ostrom u. 17.,1015 – az Arany Kaviár mellett)

Szeretnénk jelezni, hogy a vacsora miliőjét és hangulatát fotókon örökítjük meg (melyben az ital, - és ételsorra fókuszálunk), az elkészült képeket pedig saját kommunikációs felületeinken közzétehetjük.

 Az esemény változtatási jogát fenntartjuk.

Az esetleges ételallergiákat, érzékenységeket a foglalás során legyenek kedvesek jelezni számunkra!

KORÁBBI ESEMÉNYEINK

bottom of page