Asztalfoglalás

Megújítjuk a tradicionális OROSZ KONYHA értékeit."Több mint húsz éve vagyunk jelen. A legjobb fine dining éttermek között tartanak minket számon. A robusztus cári pompát ötvözzük a modern elegancia könnyedségével. Jobbá tesszük az orosz konyhát. Hagyományos ételeket készítünk, korszerű eljárásokkal, ahogy mi gondoljuk.”


Molnár Attila és Nyíri Szása


' . get_the_title() . '

Szilveszteri ajánlat

Köszöntse velünk az új esztendőt! Egy különleges szilveszteri vacsorával és a gondosan hozzáválogatott italsorral várjuk vendégeinket!

A részletekért kattintson!


Tovább olvasom

' . get_the_title() . '

Ajándékutalvány

Lepje meg családját, barátait egy kulináris élménnyel! Az Önök igényei alapján állítunk ki egyedi, akár névre szóló ajándékutalványt.

A részletekért keresse munkatársainkat!

Tovább olvasom

' . get_the_title() . '

Rendezvények

Új, színvonalas rendezvényhelyszínt keres? Éttermünk ültetett vacsorákhoz, ebédekhez a megrendelők igénye szerinti menüt állít össze. Várjuk ajánlatkéréseiket, megrendeléseiket.

Vállaljuk kisebb-nagyobb rendezvények lebonyolítását.


Tovább olvasom

' . get_the_title() . '

Gourmet Selection

Szása és Attila, az Arany Kaviár két tulajdonosa évekkel ezelőtt elhatározták saját termékeket készítenek. Válogatásukat Arany Kaviár Gourmet Selection névre keresztelték.

Eképpen szeretnének egy igazi ínyencséget teremteni, követve az étterem filozófiáját.


Tovább olvasom

' . get_the_title() . '

Ünnepi asztal

Az Ünnepi Asztalt azon vendégeinknek ajánljuk, akik egy jó hangulatú családi, baráti eseményt, vagy céges összejövetelt szeretnének emlékezetessé tenni.

Minimum 4 fő számára tudjuk elkészíteni, előzetes rendelés alapján.


Tovább olvasom

' . get_the_title() . '

VIP Welcome Back

Legyen Ön is az exkluzív előnyöket biztosító Arany Kaviár VIP Welcome Back kártya birtokosa! Éttermünk mellett akár több ötcsillagos szállodában is különleges kedvezményekben részesülhet!

A részletek iránt kérjük azokat, akiket érdekel a lehetőség, hogy érdeklődjenek az étteremben!


Tovább olvasom